Over Atelier Paulus

Beste bezoeker,

U bent gearriveerd op mijn website, voor uw interesse al veel dank. Ik ben beeldend kunstenaar, voornamelijk schilder maar ook vaardig met pen, potlood en camera. Na mijn bachelor beeldende kunst aan AKV St. Joost in Breda behaald te hebben ben ik nu zelfstandig aan de slag. Ik sta sinds 2 oktober 2014 trots ingeschreven bij de kamer van koophandel onder de bedrijfsnaam “Atelier Paulus”.

Op deze website houd ik een strak portfolio bij met bijgesneden foto’s en aanvullende gegevens. U ziet voornamelijk de schilderijen die ik gemaakt heb. Ik heb een interesse in tekenen die zich heeft doorontwikkeld in schilderen. U zult in mijn schilderijen zien dat ik methodisch te werk ga, sterk uit ga van de vorm, en vooral tekenachtig werk. Thema’s in mijn werk zijn ‘ontworpen landschappen’, historische en religieuze voorstellingen, en verbeeldingen uit mijn eigen visie en leven. Met uiteenlopende media probeer ik deze thema’s te benaderen.

Als u benieuwd bent naar mijn werkwijze en meer werk van mij wilt zien bezoekt u dan ook eens mijn informelere blog:¬†jellepaulus.blogspot.com¬†hierop staan veel beelden uit mij studietijd, foto’s uit meerdere ateliers, en nieuwere proces en atelier kiekjes.

Ik ben blijven hangen in het bourgondische zuiden. Inmiddels heb ik een prachtig atelier in het gebouw van Electron. Als u eens langs wilt komen, interesse heeft in mijn werk, een vermakelijk voorstel wilt doen of mij gewoon een paar ovenwanten wilt schenken, twijfel dan niet om contact op te nemen. Mijn gegevens staan vermeld onder mijn CV.

Met vriendelijke groet,
Jelle Paulus

Opleiding
09/09 – 08/14 HBO Autonome Beeldende Kunst
– Avans Hogeschool, AKV St. Joost te Breda

Ontwerpen
03/09 Ontwerp Omslag Visnet, Hervormde Kerk, Stellendam

Exposities
04/13 Groepsexpositie Zonder Meer te Electron, Breda
01/14 Groeps Expositie 1needstocreate2 in De Fabriek, Eindhoven
03/14 – 04/14 Solo Expositie in Het Bad Cultureel Clubhuis, Breda
07/14 Groeps Expositie NXT te SBK, Dordrecht
09/14 Solo Expositie in de Hervormde Kerk, Stellendam

Jelle Paulus
E./ jelle.paulus@gmail.com
T./ 0633867606
KvK./ 61682799